آیت‌الله جوادی آملی: حرام است انسان سِمتی را قبول کند که نتواند آن را اداره کند.
خوب به نظر می رسه فعل حرام خیلی تو جامعه رواج داره مثلا استادی که کارش درست انجام نمیده یا دانشجویی که وظیفه خودشا درست انجام نمیده
البته ظاهرا مخاطب جمله مدیران جامعه ان که در انجام وظیفه (منظورم از وظیفه رانت خواری و تضییع حقوق حقه دیگران) بسیار با استعدادند.
پ ن 1: هاشمی رفسنجانی: اگر افراطی‌ها بگذارند و دخالت نکنند آموزش و پرورش بنیانگذار یک جامعه خوب است شاهد بودیم که وزیری که بر امور وزارتخانه مسلط شده بود را استیضاح و عزل می‌کنند که براین اساس انگیزه خدمت از انسان‌ها گرفته می‌شود.

8 thoughts on “فعل حرام!

  1. سلام اتفاقاً بحث سر همین استاد و دانشجوهاییست که نالایقانه در جایگاه استاد و دانشجویی قرار میگیرن و از جایگاهشون سوءاستفاده میکنند! به نظرم تخم مرغ دزد شتر دزد میشه. اشکال مدیران و سیاسیهای نالایق به قول شما علمای فلسفه تعلیم و تربیت، ریشه در تعلیم و تربیت داره. اصل و ریشه آدما مهمه اما اگه استاد مشکلی داشته باشه ناخودآگاه دانشجوهاش هم مشکل دار میشن مثلاً هستند استادایی که حق تضییع میکنن و خودشونم شبهه ناک اومدند و بعد میبینید بعضی دانشجوهای نزدیکشون هم… . البته بعضی دانشجوها هم استادای عالی و بزرگی دارن اما خودشون مشکل دارند و بعضی دانشجوها هم حواسشون پرت میشه خب… این چند دسته اگه جایگاه مدیریتی و سیاسی بگیرن اونم قبل از اینکه رفتارشون درست بشه، رانت خواری و تضییع حقوق حقه دیگران انجام میدن.
    بعضی دانشجوها همبد نیستند اما به جای انجام وظیفه شون یه کارای دیگه که الان وظیفه شون نیست انجام میدن. البته جدیداً سعی میکنن به وظایفشون هم برسند حالا کارای دیگه هم که میرن سراغش بد نیست… اینام شامل انجام دهندگان فعل حرام میشن؟؟ بعد در آینده اگه در جایگاه بزرگتر قرار بگیرن اینام به سرنوشت بدی دچار میشن؟؟

  2. سلام دکتر مژده: پیرو اقدامات شما داخل دانشگاه از پذیرش یک سری دانشجو که شاید ناعادلانه قرار بود برند سر کلاس دکتری بشینند ممانعت به عمل اومد، امیدوارم این ممانعتها پایدار باشه…

  3. سلام، ای کاش همین طوری بشه که شما می خواهید چون حداقل می بینیم با ناحقی به جای نمیشه رسید و در نهایت وحق و حقیقت پیروز

  4. سلام استاد
    با اين توصيف افعال حرام رقمشون بي حده !!!!!

    ” تقوا از تخصص لازم تر است آن را مي پذيرم اما مي گويم آن كس كه تخصص ندارد و كاري را مي پذيرد بي تقواست ” شهيد چمران

    به اميد روزي كه زجر ناشي از تحمل اين قبيل از واقعيت هاي تلخ جامعه به پايان برسه

  5. سلام منم ارزو میکنم!
    در مورد دانشجوها کارشونا درست انجام بدن
    کار علمی دانشجو دو قسمت مطالعه درست و پژوهش درست انتظار میره دانشجو وظیفه خودشا در این دو زمینه درست انجام بده. اما تو نظام اسلامی با هزینه هایی که ما دادیم انتظار میره دانشجو نظام و ارمانهای نظاما مد نظر قرار بده و بدون کجای معادلاته و وظیفش چیه و به نظر میرسه بحث خودسازی متناسب با شرایط و جایگاه خودش که بعدها اگه جایگاه گرفت مثل خیلی از اینایی که جایگاه گرفتن و فقط و فقط خیانت کردن نشن
    در واقع وظیفه علمی، وظیفه حرفه ای و وظیفه اخلاقی!
    البته این نظرات منه خیلی اصلا میگن دانشگاه را چه به اخلاق و ارمانها دانشگاه جای ازادی از نوع بی بندوباری اخلاقی هستش برا همین ظاهرا بعضی از این ادما تو مملکت ما استخدام میشن جایگاه میگیرن بعد میشن مسئول تصمیم گیری برای دیگران.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *