هدف جنابعالی از کاندیداتوری در انتخابات چهارمین دوره شورای اسلامی شهر اصفهان چیست؟

 

قصد اینجانب برای کاندیداتوری در عرصه شورای شهر اصفهان صد درصد نیست (حداقل تا این لحظه) دوستانی به ما لطف داشته و ما را معرفی کرده اند. البته صحبت هایی هم با از طرف افراد و گروه های مختلف با اینجانب شده است که در این عرصه حاضر شویم؛ چنانچه عزم جزم شد حتما اهداف را مفصل تر توضیح خواهم داد نکته که حتما باید مورد توجه قرار گیرد ناکارامدی مدیریت شهر در استفاده از پتانسیل موجود برای ارتقا همه جانبه شهر می باشد که در این زمینه اینجانب حوزه فرهنگی اجتماعی شهر را ناکارامد میدانم و حضور احتمالی خودم را در این عرصه مثمر ثمر تلقی می کنم ( که این امر با توجه به ظرفیت های موجود قابل بررسی و اثبات است)

حوزه تخصصی جنابعالی که احساس می کنیدمورد نیاز شورای اسلامی شهر شود در چه بخشی است؟ در این تخصص ها چه دستاوردهایی تا کنون داشته اید؟

با توجه به بیش از دو دهه معلمی و دکترای اینجانب و کارهایی تحقیقاتی و علمی حوزه فرهنگی و اجتماعی است. چاپ بیش از 50 مقاله علمی و پژوهشی در حوزه اندیشه اسلامی دکترای فلسفه تعلیم و تربیت با تاکید بر تعلیم و تربیت اسلامی انجام کار فرهنگی در عرصه ها و سطوح مختلف تجاربی است که برای طراحی و برنامه ریزی در عرصه فرهنگی شهر اصفهان می تواند مثمر ثمر باشد.

سومین دوره شورای اسلامی شهر اصفهان  که در آخرین روزهای خود به سر می برد را چگونه ارزیابی می کنید؟

با توجه به اطلاعات و تجارب، عملکرد شورا مثبت ارزیابی نمی کنم (البته در عرصه های مالی و عمرانی باید متخصصان حوزه های مربوطه جواب دهند و صحبت کردن اینجانب هم بی مورد است) اما در قلمرو فرهنگی چیزی جز روزمرگی و برنامه های سلیقه ای چیزی قابل احصا نیست. برنامه یا نقشه راهی که در ان دقیقا مشخص باشد نیاز شهروندان در محله های مختلف چیست و چالش های فراروی شهروندان چیست و با چه برنامه هایی می تواند این نیاز را پر و چالش ها را حل کرد مشاهده نمی شود

شایسته بود شورای محترم شهر با دعوت از کارشناسان مدعی در عرصه نظر و عمل در قلمرو فرهنگی و با بهره گیری از پتانسیل موجود در سطح شهر نقشه جامع فرهنگی بریا شهر اصفهان تدوین می نمود و از این طریق الگو برای سایر کلان شهر می شد که در حد اطلاعات اینجانب و با توجه به حضورم در برخی از مراکز و برنامه چنینی چیزی وجود ندارد. لذا نبود استراتژی مشخص هدر دادن منابع محسوب می شود که چنین چیزی در عمل کم و بیش قابل مشاهده است.

از دیدگاه شما جایگاه فعلی شهر اصفهان در بین کلان شهرهای ایران چگونه جایگاهی است؟ شورای اسلامی شهر چقدر می تواند در ارتقاء این جایگاه مؤثر واقع شود؟

اطلاع دقیقی نداریم پاسخ دادن به این سئوال نیازمند اطلاعات از سایر شهرها و برنامه ها انها است و مقایسه ان برنامه ها با شهر اصفهان است که چون چنین اطلاعات در اختیار من نیست نمی توانم قضاوتی انجام دهم و چنانچه این قضاوت انجام شود ناشایست و غیر اخلاقی است. شورای می تواند با شناسایی پتانسیل های موجود و ناشناخته موجود در سطح شهر برای ارتقا کمی و کیفی ابعاد شهر و الگوسازی در سطح کشور قدم بردارد. انجام کارهای روزمره و برگزاری جلسات شاید فی نفسه کاری خوب باشد اما ارزش مند نیست چرا که از کلان نگری لازم در توسعه شهر غافل شده ایم به نظر می رسد تدوین استراتژی دقیق در ابعاد مالی عمرانی و … می تواند اصفهان را به شهر نمونه در همه جهات تبدیل نماید.

تعریف جنابعالی از شهر اسلامی چیست؟

در مورد شهر اسلامی باید به مولفه ها و ابعاد مختلف پرداخت که از حوزه تخصص اینجانب بیرون است، اما در عرصه اجتماعی و فرهنگی با توجه به کارهایی انجام شده می توان به مواردی پرداخت. تبیین مدل فرایند هویت یابی مبتنی بر اموزه های اسلامی و طراحی ساختارهای متناسب با این نگاه نه ساختار های به عاریت گرفته از جای دیگر که کارکرد های خاص خود را دارند، طراحی برنامه های متناسب با این فرایند برای مخاطب‌های مختلف در سطوح مختلف و تلاش برای ایجاد فضایی متناسب با این فرایند در سایر ابعاد نظیر عمران و مالی میتواند حرکت ما را به سمت و سوی شهر اسلامی تسهیل کند

برنامه های جنابعالی در صورتیکه انشاالله به عنوان عضو شورای اسلامی شهر  انتخاب شدید، چه خواهد بود؟

طبیعتا با توجه به تخصص، طراحی برنامه نیازسنجی جامع شهروندان در ابعاد مختلف و تدوین استراتژی فرهنگی و اجتماعی مبتنی بر فرایندهای هویت یابی اسلامی و تلاش برای بازسازی صورت هویتی شهر (به صورت ایجابی نه سلبی) دغدغه اصلی اینجانب برای حضور در چنین عرصه است که در صورت حضور سعی خواهد شد به انجام برسد .

طرح “انتخاب فرآیند مدار” را چگونه طرحی ارزیابی می کنید؟ به نظر شما نقاط قوت و ضعف این طرح چیست؟

با توجه به اینکه اطلاعات دقیقی از ریز فرایندهای طرح ندارم نمی توانم دقیق قضاوت کنم نقد و بررسی طرح نیازمند امار و اطلاعات دقیق از روند کار است البته روی خروجی دقیق طرح هم می توان قضاوت کرد که ایا از همه پتانسیل ها استفاده می شود یا سوء گیری هایی وجود داشته است در هر صورت در این مقطع نمی توان قضاوت دقیقی کرد مگر انکه ریز اطلاعات در اختیار باشد.

با تشکر از جنابعالی، چنانچه مطلب دیگری در نظر دارید، که در سوالات این مصاحبه ذکر نگردید(در قالب پرسش و پاسخ) بیان فرمایید.

 از لطف و توجه شما نسبت به اینجانب  سپاسگزارم. ارزومندم که حضرت حق همه بر مسیر راستی و درستی قرار دهد  و تمام کسانی که فعالیت سیاسی  و اجتماعی انجام می دهند تقوا را رعایت کنند.

منبع: کانون خبر

 

دیدگاه درباره “در قلمرو فرهنگی چیزی جز روزمرگی و برنامه های سلیقه‌ای قابل احصا نیست.

  1. سلام استاد
    برایتان صمیمانه آرزوی موفقیت می کنم. اینکه احساس مسئولیت می کنید و وارد عرصه می شوید ما را خوشحال می کند.
    برقرار باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *