جوامع امروز پيچدگي ها، نيازها و چالش هاي خاص خود را دارند با توجه به اين نكته در پرداختن به مباحثي كه به نحوي با جامعه انساني مرتبط هستند بايد اين مسايل را مد نظر قرار داد. تحولات و تغييرات در انديشه هاي بشري از يك سو و پيشرفت هاي فن آورانه و علمي از سوي ديگر سبك و روش زندگي انسان ها را تغيير داده است. لذا اكثر نظام هاي آموزشي نياز به روش هاي تربيتي ويژه اي كه بتوانند اين نيازها و پيچيدگي ها را پاسخ گويند و افراد را به گونه اي تربيت نمايند تا بتوانند با سبك زندگي مداوماً در حال تغيير حاكم بر زندگي بشـري و تحولات و پويايي هاي موجود در اين سبك كنار آمده و زندگي موفقي داشته باشند را مورد توجه قرار داده اند. نظام هاي آموزشي در بعد تربيت سياسي به دنبال تربيت افرادي هستند كه شهرونداني مفيد و متفكر شوند يعني در عين حالي كه با سازمان ها و نهادهاي بزرگ و پيچيده در حال تحول جوامع نيازهاي خود را به صورت موفقيت آميز برآورده ساخته خود نيز در امور سياسي و اجتماعي جامعه فعالانه شركت كرده و به صورت منطقي و عقلاني در اين امور نقش ايفا مي كنند.
طرح و بحث تربيت سياسي از چندين جهت اهميت دارد. آول اين كه دين اسلام به عنوان آخرين دين آسماني كامل ترين برنامه سعادت و هدايت بشر را به ارمغان آورده است، تربيت سياسي مورد توجه اين دين نيز بايد گامي اساسي در جهت رشد و ارتقا فردي و اجتماعي مومنان فراهم سازد. لذا ضروري است كه در زمينه تربيت سياسي آموزه هايي كه براي دست يابي به هدايت و كمال آدمي مورد نياز و توجه است به صورت شايسته و فراگير مطــرح شونـد. دوم با توجه به اين كه چالش ها و پيچيدگي هاي سياسي و اجتماعي جوامع امروزي بيشتر از گذشته شده است، نياز افراد به تربيتي كه بتواند افراد را مهياي پاسخ گويي به چنين چالش هايي سازد بيش از پيش مطرح مي شود.
سلام
تربیت سیاسی تو جامعه جهانی معاصر که اکثریت سیاسیون تربیت سیاسی ندارن و همین رو به نسل بعد هم دارن منتقل میکنن فایده ای هم داره؟؟
پرتو نیکان نگیرد آن که بنیادش کج است
تریبیت نا اهل را چون گردکان بر گنبد است
ممنون از مطلبتون انشاءالله شماره های بعدشم زود بذارید
سلام
ممنون از لطف شما
بقیه متن هم سر فرصت اضافه می کنم
منتهی هر کس مسئول اعمال خویش است نه دیگران
سلام
پرتو نیکان نگیرد هر که بنیادش بد است
تربیت نا اهل را چون گردکان بر گنبد است
“ستاد ماست مالی سوتی های اینجانب”